Home - Hoppenbrouwers Kindercoaching

Wat je aandacht geeft groeit!

Heeft je kind het moeilijk op school?
Geeft je kind aan dat school saai is?
Zit jouw kind niet lekker in zijn of haar vel?
Worstelt je kind met zelfvertrouwen?
Voelt je kind kind veel?
Heb je als mens ondersteuning nodig?
Of zoek je als volwassene een luisterend oor?

(Kinder)Coaching kan een oplossing zijn!

Herken jij dit en zoek je hulp?

Elk kind, elk mens, heeft zijn eigen wijze en tempo van leren en opgroeien. Daarbij kan je als mens uitdagingen tegenkomen die deze groei belemmeren.

Als (kinder)coach kan ik je helpen bij het vinden van oplossingen die werken voor jou. Zodat je zelf in staat bent om beter om te kunnen gaan met uitdagende situaties.
Herken jij de situatie en zoek je hulp?
Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Als coach help ik jullie

Als ouder maak je je soms zorgen over de ontwikkeling van je kind. En dan kan het lastig zijn te weten hoe je je kind het beste kunt helpen. Of loop je vast in je eigen ontwikkeling.
Als (kinder)coach ga ik samen met je kind en met jou als ouder op zoek naar wat voor jullie werkt. Welke kwaliteiten en mogelijkheden hebben jullie al in huis en waar is er nog wat leren? Bij de oplossing speel jij als ouder een belangrijke rol.
Als ervaren coach combineer ik mijn eigen ervaring met de kennis die ik heb opgedaan middels verschillende opleidingen. Mijn aanpak is holistisch, dat betekent dat ik breed kijk en werk vanuit vertrouwen in de eigen oplossingsmogelijkheden van jou en je kind.

Ik werk graag met kinderen, hun ouders en scholen.

Wat kan ik jullie bieden?

(Kinder)Coaching

In een kortdurend en oplossingsgericht traject help ik bij het vinden van een oplossing die werkt. Voor jouw kind en jou als ouder. Vaak bestaat dit uit het helpen ordenen van de gedachten van je kind en jou als ouder, het bewust maken van wat al goed gaat en het helpen bij strategieën die werken voor jullie beiden. Hierdoor zijn jullie beter in staat om te gaan met verschillende situaties.

Ik leer leren

‘Ik Leer Leren’ is een training voor kinderen vanaf groep 7/8 die vastlopen in hun schooltaken en leerwerk. Ik Leer Leren is geen huiswerkbegeleiding en ook geen verzameling tips of trucjes, maar een methode die uitgaat van al aanwezige kwaliteiten. Kinderen ontdekken zélf wat werkt en hoe ze hun leerwerk optimaal kunnen plannen en uitvoeren.

HB & HSP

Hulpvragen over (vermoedelijke) hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid vragen om maatwerk. In overleg bepalen we wat nodig is. Zoeken we naar WWW: Wat Werkt Wel.
De ondersteuning kan bestaan uit samen oefenen om met weerstand om te gaan, de leerkuil uit te komen, ontdekken welke strategie werkt bij een uitdagende opdracht, ervaren wat je met je gevoeligheid nog meer kan of begrijpen waarom je soms anders tegen zaken aankijkt en anders denkt.

Wat anderen zeggen....

Scroll naar top