Tarieven - Hoppenbrouwers Kindercoaching

Tarieven

In een kortdurend en oplossingsgericht traject help ik bij het vinden van een oplossing die werkt. Samen met jou als ouder maak ik vooraf afspraken over de duur en intensiteit van de inzet.

 • Kennismakingsgesprek/Intake
  kosteloos (+/- 30 minuten)
 • Coaching 50 euro (45 minuten) De begeleiding is vrijgesteld van BTW.

‘Ik Leer Leren’  (ILL) is een training voor kinderen vanaf groep 7/8 die vastlopen in hun schooltaken en leerwerk. ILL is een methode die uitgaat van al aanwezige kwaliteiten. Kinderen ontdekken zélf wat werkt en hoe ze hun leerwerk optimaal kunnen plannen en uitvoeren.

 • ILL (groep, inclusief werkboek)
  215 euro (5 x 1,5 uur)
 • ILL (individueel, exclusief werkboek) per sessie
  60 euro (5 x 1,5 uur)
 • Werkboek ILL (verplicht bij de individuele training)
  32,50 euro

Met deze lezing wil ik ouders en kinderen graag laten weten en ervaren dat zij niet de enige zijn voor wie deze fase soms lastig kan zijn. Samen voelt zo veel fijner dan alleen. Ieder kind beleeft de periode op zijn EIGEN manier. Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn. De workshop geeft informatie over de bijzondere fase van kinderen in de leeftijdsfase van 8-11 jaar en geeft houvast in het omgaan als ouder met je kind.

 • Workshop ‘Ik ben 9’ voor ouders
  30 euro (2 uur)
 • Lezing ‘Ik ben 9’
  tijd en prijs op aanvraag

Voor scholen ben ik beschikbaar om leerlingen op school te begeleiden in het kader van Passend Onderwijs. Vanuit beschikbare gelden voor de zorg (arrangementen/vouchers). Neem contact met me op om de mogelijkheden en het tarief te bespreken. 

Werkwijze

Kennismakingsgesprek
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (meestal telefonisch) bespreken we of kindercoaching geschikt is voor jouw kind en of er een ‘klik’ is.

Intakegesprek
Het intakegesprek is bedoeld om de hulpvraag en verwachtingen helder te krijgen.

Coachingsessie
Ieder kind en iedere ouder is uniek. Een coachingstraject dus ook. Tijdens de coachingsessie werk ik met je kind. Samen gaan we aan het werk en maak ik gebruik van alles wat je kind zelf al kan en weet.
Gemiddeld zijn 3 tot 6 sessies voldoende.

Evaluatie
Na ongeveer 3 sessies volgt een evaluatiegesprek. Hierbij bespreken we de voortgang en bepalen we samen hoe en of we verder gaan met de sessies.

Vergoeding

(Kinder)coaching wordt over het algemeen niet vergoed door de verzekering. Vraag dit voor de zekerheid bij je eigen zorgverzekering na.

Annuleren van een afspraak

Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dan Vraag ik je uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren via mail of telefoon. Afspraken die niet op tijd worden geannuleerd, zal ik in zijn geheel in rekening moeten brengen.

Wat anderen zeggen....

Scroll naar top